NOVO
Home / Fudbal / „GUMARCI“ NA PRAGU SRPSKE LIGE  Šest kola pre kraja prvenstva u Zoni Zapad vodeći Trajal odmakao Topličaninu golemih 16 bodova

„GUMARCI“ NA PRAGU SRPSKE LIGE  Šest kola pre kraja prvenstva u Zoni Zapad vodeći Trajal odmakao Topličaninu golemih 16 bodova

FK Trajal 5

KRUŠEVAC (30.4.) – Zacrtani cilj, da se prošetaju Zonom Zapad i presele u Srpsku ligu, fudbaleri Trajala samo prag deli od stvarnosti. Šest kola pre kraja prvenstva još nisu izgubili nijednu utakmicu, redom „biju“ protivnike, a pratiocu na tabeli i jedinom pravom rivalu, prokupačkom Topličaninu, odmakli su čak 16 bodova.

Na začelju tabele Juhor iz Obreža već je poznat putnik u niži rang takmičenja jer ima samo 9, a Poljoprivrednik iz Počekovine, koji ima 22 boda, počeo je da pobeđuje, ali i njegove šanse za opstanak su minimalne. U opasnoj zoni su još i Rembas iz Resavice sa 26 i aleksandrovačka Župa koja ima samo bod više.

Rezultati 24. kola: SFS Borac-Lugomir 4:0, Morava-Topličanin 4:3, Trajal-Levač  3:0, Kosanica-Kopaonik 2:1, Poljoprivrednik-Župa 2:1, Žitorađa-Bošnjane 1:0, Sloga-Rembas 4:2, Juhor-Jedinstvo 1:3. Na tabeli vodi Trajal sa 66, Topličanin ima 50, Kopaonik 37, a Lugomir i Levač po 36 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*