Home / Fudbal / „GOLUBOVI“ ODLETELI SA BODOM Fudbaleri Napretka i Spartaka u dopadljivom meču dominacijom na terenu podelili po poluvreme (1:1)

„GOLUBOVI“ ODLETELI SA BODOM Fudbaleri Napretka i Spartaka u dopadljivom meču dominacijom na terenu podelili po poluvreme (1:1)

KRUŠEVAC – Dopadljivu, živu i napadačku igru prikazali su fudbaleri Napretka i Spartaka (1:1) u vojevanju na stadionu Mladosti, a u htenju da se dokopaju važne pobede povremeno su ispoljavali nervozu i sudija Miloš Đorđić je dodelio čak deset “žutih”.

Fudbaleri Napretka od starta su krenuli žestoko sa očiglednom željom da što pre pobegnu sa šesnaestog mesta superligaške tabele. Napadali su kao osice, Kostić je postigao gol u 31 minutu, prvi deo je bio njihov i zadovoljni su otišli na odmor.

U nastavku meča, naročito posle izlaska iz igre Miloša Mijića, od kada je otupela agilnost Napretkovih napada, “golubovi” su preuzeli potpunu inicijativu i sve je nalikovalo na izjednačenje. Taj posao odradio je Marčić u 75 minutu posle kornera.

NEREŠENO NAJPRAVEDNIJE

– Napretkovo je bilo prvo poluvreme, naše drugo, nerešen ishod je najpravedniji. Odajem priznanje mojim igračima za borbenost i zalaganje- reči su Vladimira Gaćinovića, trenera Spartaka.

UNAPREDILI SMO IGRU

– Protiv odličnih Subotičana smo prikazali odličnu igru i malo nam je nedostajalo da pobedimo, ali očigledno da smo značajno unapredili igru- kazao je Goran Stevanović,trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*