Home / Fudbal / GOLGETERI ČARAPANA JOŠ ODMARAJU Treći meč je na Tari Napredak igrao protiv Zlatibora (0:0) ali nijedan gol još nije postigao

GOLGETERI ČARAPANA JOŠ ODMARAJU Treći meč je na Tari Napredak igrao protiv Zlatibora (0:0) ali nijedan gol još nije postigao

TARA – Fudbaleri Napretka se pripremaju na Tari i odigrali su kontrolnu utakmicu protiv Zlatibora, nove superligaške ekipe iz zlatiborske varoši Čajetine (0:0). To je treći meč od kada radi na prelepoj planini, ali izgleda da su golgeteri umislili da su na odmoru jer još nijedan gol nisu postigli.

U prvom poluvremenu utakmice protiv Zlatibora bilo je teško za igru zbog visoke temperature, a kada je u nastavku malo „ladnulo“ Napredak je krenuo jačim tempom, ali i rival se pokazao kao zrela ekipa. Tada je stvorio i nekoliko prilika, a najzreliju je imao Pavićević kada se obrukao.

NAPREDAK: Živković, Stević, N.Milovanovć, M.Mliovanvić, Ćuković, Živanović, Đorić, Mijić, Markoski, Zuvić, Spremo. Igrali su još: Rašković, Obradović, Marinković, Mihajlović, Pavićević, Matić, Milošev, Zeljković.

ZLATIBOR: Čupić, Jezdimirović, Todorović, Glišović, Vidić, Đakovič, Krstić, Đokić, Janjić, Stamenić, Vukić. Još su igrali: Radović, Rnić, Milanović, Tasić, Mišić, Stanković, Bjeloš, Ćađu. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*