Home / Fudbal / GOL NE POSLE AKCIJE – VEĆ KONSULTACIJE  Čukarički je došao do bodova protiv Napretka posle vidne ofsajd pozicije

GOL NE POSLE AKCIJE – VEĆ KONSULTACIJE  Čukarički je došao do bodova protiv Napretka posle vidne ofsajd pozicije

Cuka 4

KRUŠEVAC (26.2.) – U nastavku superligaškog prvenstva fudbaleri Napretka se još nisu radovali pobedi. Prvi meč su na svom stadionu remizirali sa Voždovcem, minuli izgubili u gostima od Čukaričkog, ali bodovi su odlazili na isti način – greškama sudija. Da sve bude zanimljivije obojica aktera bili su iz Užica, Nenad Đokić i Nemanja Petrović.

Na Banovom Brdu Napredak je igrao dobro, imao nekoliko idealnih prilika da zatrese mrežu, ali strelci kada su trebali da se pokažu da to i jesu, potpuno su zatajili. Na drugoj strani Čukarički je bio slabiji rival, ali je došao do pobede zahvaljujući zdušnj pomoći pomoćnog sudije Nemanje Petrovića, koji je prevideo klasičnu ofsajd poziciju.

Dogodilo se to u 74 minutu kada je posle centaršuta loptu prigrabio Ožegović i sa same gol linije vratio do Kajevića kome nije bilo teško da zatrese mrežu. Sudija Petrović je najpre ispravno pokazao ofsajd poziciju, ali je potom spustio zastavicu. Dotrčao je glavni sudija Mažić, dugo su se konsultovali, ubeđivali, da bi na kraju odlučili da gol priznaju.

– Kada se promaše šanse koje smo mi imali, onda je epilog jasan. Dotakao bih se spornog momenta koji ne mogu da komentarišem dok ne pogledao snimak, ne znam da li je bio ofsajd ili nije, ali je jedino evidentno da odluka nije doneta sa sigurnošću.Vidno je bilo da pomoćni sudija nije siguran, dugo su se sudije usaglašavale što je evidentno da se nešto dešavalo i zato treba pogledati taj moment koji je odučio utakmicu- kazao je Vuk Rašović, trener Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*