Home / Info / FUDBALSKA SVETKOVINA POD BUKULJOM Fudbalski savez dodelio priznanja zaslužnima među kojima i prvom pionirskom timu Šumadije

FUDBALSKA SVETKOVINA POD BUKULJOM Fudbalski savez dodelio priznanja zaslužnima među kojima i prvom pionirskom timu Šumadije

Lepo fudbalsko druženje 2lepo fudbalsko druženje 3

ARANĐELOVAC (25.2.) – U živopisnom šumadijskom gradu tamošnji Fudbalski savez organizovao je svečanost i lepo druženje poslenika najpopularnijeg sporta, na kome su dodeljena priznanja najuspešnijim i najzaslužnijima sportistima za postignute rezultate u minuloj godini.

Na ovoj svetkovini nije zaboravljen i prvi tim pionira Šumadije (na slikama nekada i sada) koji je 1976. godine osnovao legendarni predsednik Živan Stanić. Iz tog tima stasali su mnogi poznati fudbaleri koji su igrali u elitnim klubovima, ali i ugledni naučnici i poslovni ljudi.

Miroslav Jokić je igrao u Napretku i Švedskoj, kasnije najuspešan direktor kluba, Miroslav Radovanović  nosio je dres Šumadije i Kolubare i bio direktor kluba, a neki su se okrenuli nauci kao kardio-hirurg svetskog glasa dr Mladen Kočica, iz Kliničko-bolničkog centra u Beogradu, a iz te generacije su i Dragan Kondzulović, Rade Milošević i Vlada Prodanović.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*