NOVO
Home / Info / FUDBALERČIĆI DUELA ODUŠEVILI U BEČU Na završnom turniru Lige šampiona za 2008. godište Čarapani osvojili prvo mesto svojoj grupi

FUDBALERČIĆI DUELA ODUŠEVILI U BEČU Na završnom turniru Lige šampiona za 2008. godište Čarapani osvojili prvo mesto svojoj grupi

BEČ – U austrijskom glavnom gradu igra se završni fudbalski turnir evropske Lige šampiona za dečake rođene 2008. godine, a na kome je nadmenom i maštovitom igrom oduševila publiku ekipa kruševačkog Duela i osvojila prvo mesto u grupi.

U završnici Lige šampiona učestvuje 120 ekipa koje su podeljene u osam grupa, a po dve prvoplasirane nastavljaju sutra borbe za najbolji plasman. Zanimljivo je da će jedan od sutrašnjih protivnika Duela biti vršnjaci iz italijanskog Juventusa.

Valja reći da je ekipa Duela, posle pobede na kvalifikacionom turniru u Rumuniji, imala finansijskih problema da otputuje u Beč. Srećom iz sportskihvesti.rs to su saznali Maja i Vlada Gvozdenović i organizovali da se deca smeste u domove naših ljudi u Beču.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*