Home / Fudbal / “FAVORITI” SE VRATILI IZ LUČANA POGNUTIH GLAVA Fudbaleri Napretka otišli su uvereni da će Mladost pobediti ali im je očitana lekcija (3:1)

“FAVORITI” SE VRATILI IZ LUČANA POGNUTIH GLAVA Fudbaleri Napretka otišli su uvereni da će Mladost pobediti ali im je očitana lekcija (3:1)

LUČANE – Fudbaleri Napretka otišli su na prvenstveni superligaški meč u dragačevskoj varošici uvereni da će tamo osvojiti bodove i nastaviti sa petom pobedom u seriji, ali naleteli su na raspoloženu ekipu Mladosti i doživeli poraz – 3:1. Šta reći o igri Čarapana osim da im posle toliko dovedenih skupih igrača takvo izdanje jednostavno ne dolikuje.

Priče stručnog štaba da su najzad pronašli pravi tim i pobedničkui igru u Lučanima su se pokazale smešnim. Nije fudbal samo trčanje jer šta znači statistika o većem posedu lopte jer najvažniji su golovi, treba ih davati. Imati šaanse, a dosta su ih napravili, jer im je navodno sreća leđa okrenula, samo su šuplji izgovori pred golom se vidi znanje ili ne znanje. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*