Home / Fudbal / FAVORIT OPET POBEĐEN U SENTI Fudbaleri Napretka taktički mudrom igrom savladali su TSC u gostima  (1:2), kao i u minulom prvenstvu

FAVORIT OPET POBEĐEN U SENTI Fudbaleri Napretka taktički mudrom igrom savladali su TSC u gostima  (1:2), kao i u minulom prvenstvu

SENTA – TSC je važio za apsolutnog favorita na stadionu u Senti, pogotovu što je Napredak nastupao, zbog povreda fudbalera, sa prepolovljenim timom, ali priča na terenu je bila drugačija, izvojevao je pobedu – 1:2. Na pobede u Senti su izgleda navikli jer je isto uradili i u minuloj sezoni.

Sada je odneo bodove taktički mudrom igrom i iz dve školske kontre i umećem vrsnih golgetera Bačanina i Đorđa  Jovanovića. Posle utakmice treba posebno pohvaliti doprinos golmana Vasiljevića koji je odbranio sve što je neodbranjivo tako da je prosto zbunjivao golgetere TSC-a.

– Moram da kažem da smo poobedili i srećno jer TSC je imao nekoliko prilika koje nije realizovao. Bitno je da se videlo da Napredak zna šta hoće, kako igra i kako se suprotstavlja protivniku. Ali, mi smo sada na trećem mestu. Kazao je Milan Đuričić, trener Napretka. D.M. (foto: FK Napredak)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*