NOVO
Home / Fudbal / ČARAPANI PREBRINULI ELITNU BRIGU Predugu strepnju oko opstanka fudbaleri Napretka ostvarili kolo pre kraja prvenstva Superlige

ČARAPANI PREBRINULI ELITNU BRIGU Predugu strepnju oko opstanka fudbaleri Napretka ostvarili kolo pre kraja prvenstva Superlige

KRUŠEVAC – Celo vreme nastavaka prvenstva, što je zaista bilo predugo, u Napretku se bila uvrežila golema strepnja i premnogo neskrivenih svakoodnevnih briga, jer je predugo ekipa boravila na samom začelju superligaške tabele, a cilj je bio potpuno jasan – opstanak u eliti.

I pogledao je onaj odozgo baš kada je trebalo, Čarapani su napravili lepu seriju pobeda i kolo pre kraja prvenstva ostali u Superligi. Pobedili su lučansku Mladost (2:0), majstorskim golovima ubojitog strelca Alena Melunovića i konačno na stadionu Mladost uselila se golema radost.

DALI SMO ŠANSU MLADIMA

– Ostali smo u ligi u prošlom kolu, igrali smo rasterećeno i zato dali šansu nekim mladim momcima. Napredak je zasluženo pobedio, videlo se da to žele više od nas, sigurno da to zaslužuje i Kruševac kao grad. Čestitam na pobedi i želim sve najbolje-  kazao je Darko Rakočević, trener Mladosti.

KRENULI SMO NA DUGE LOPTE

– Igrali smo prvih 35 minuta stegnuto, nismo mogli uopšte da se povežemo, onda smo krenuli na duge lopte, što nama nije karakteristično i tada je Melunović dao prvi gol. U nastavku smo bili oprezniji, onda je Alen dao drugi gol i sve je bilo gotovo- istakao je Milan Đuričić, trener Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*