NOVO
Home / Fudbal / DŽABA TRČANJE KADA NEMA GOLOVA I protiv Partizana fudbaleri Napretka nastavili igrom kojom nisu kadri da zatresu mrežu protivnika

DŽABA TRČANJE KADA NEMA GOLOVA I protiv Partizana fudbaleri Napretka nastavili igrom kojom nisu kadri da zatresu mrežu protivnika

BEOGRAD – Fudbaleri Napretka pre meča sa Partizanom obećavali su da se neće unapred predati, da će muški zaigrati i raspucati se ka mreži golmana Stojkovića, kao što su činili godinama unazad, ali to je bila prazna priča. Odigrali su tanko da tanje ne može biti, jer nisu ni šansu napravili.

Igrali su onako kao na pripremama u Antaliji, kada na četiri utakmice gol nisu bili kadri da postignu. Trener Đuričić je otuda govorio da je važno trčanje, a da su rezultati u drugom planu. I pokazalo se protiv Partizana da je džaba trčanje važno je bllo osmisliti akciju iz koje se postižu golovi.

– Počeli smo plašljivo i to nas je koštalo poraza. Naivno smo primili prvi gol, drugi je bio posle kardinalne greške. Imali smo veći posed lopte u nastavku, ali nismo uspeli da smanjimo rezultat. Radimo odlično i znam da će biti bolje- kazao je posle utakmice Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*