Home / Fudbal / DŽABA DOBRA IGRA KADA SUDI PETAR PIPER Fudbaleri Napretka dobro su igrali protiv Proletera u gostima ali su opet izgubili (2:0)

DŽABA DOBRA IGRA KADA SUDI PETAR PIPER Fudbaleri Napretka dobro su igrali protiv Proletera u gostima ali su opet izgubili (2:0)

KRUŠEVAC – Obećali su fudbaleri Napretka da će zapeti protiv Proletera u Novom Sadu i stići do pozitivnog rezultata, to su i uradili, ali su opet izgubili utakmicu (2:0). Igrali su, kao što uvek igraju, otvoreno i napadački, stvorili dosta povoljnih prilika koje nisu bili kadri da iskoriste. Istovemeno ponavili su početničke greške u odbrani iz kojih su primili golove i pognutih glava napustili teren.

– Nama se dešavaju stvari koje ne bi trebao da se dešavaju na ovom nivou da praktično iz dve odbačene lopte koje smo imali kod auta i organizaciji u zonama gde ne sme da se gubi. Početničke greške platili smo velikom cenom primli smo  izuzetno naivne golove, šanse koje smo imali nismo iskoristii i onda tako i dođe da se izgubi utakmica- kazao je trener Predrag Rogan posle utakmice.

Kruševački prijatelji fudbala međutim, opet su ogorčeni suđenjem. Ne mogu da se načude ko deligira da arbitar Petar Piper iz Čačka Napretku za nedelju dana sudi tri utamice i na sve tri bude poražen! Prvo je u subotu protiv TSC u prvenstvu bio četvrti sudija kada je delilac pravde Milan Ilić tolerisao pregrubu igru rivala, u sredu je bio glavni i priznao istom protiviku pogodak a da lopta nije prešla gol liniju, a u nedelju je sudio portiv Proletera i poništio Čarapanima dva postignuta gola zbog navodnih ofsajda zbog čega su fudbaleri bili ogorčeni i dugo protestvovali (na slici) D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*