Home / Fudbal / DUNAV HOĆE SMENU NA VRHU U Srpskoj ligi Istok Trajal ima teško gostovanje u Prahovu, a Sinđelić ide poslednjoj ekipi na tabeli Timoku

DUNAV HOĆE SMENU NA VRHU U Srpskoj ligi Istok Trajal ima teško gostovanje u Prahovu, a Sinđelić ide poslednjoj ekipi na tabeli Timoku

NIŠ (29.9.) – Ovog vikenda, u 7. kolu Srpske lige Istok, vodeće ekipe Sinđelić i Trajal imaju različite poslove, ali iste želje da se ne pomeraju sa vrha tabele. Nišlije idu u Zaječar kod Timoka, koji je ubedljivo poslednji sa jednim bodom, a „gumarce“ put vodi na teško gostovanje kod Dunava u Prahovu, treće ekipe na tabeli.

– U goste nam dolazi najbolji tim u ligi, lako neće biti sa Trajalom, ali potpuno nam je jasno da nam pobeda donosi promenu na tabeli i naše bi bilo drugo mesto. Znamo da samo maksimalnim zalaganjem i borbenošću možemo se nadati dobrom rezultatu što iskreno i očekujemo- ne kriju optimizam Prahovčani.  N.S.

U 7. kolu Srpske lige Istok sastaju se: Radnički – Pukovac, Dunav – Trajal, Timok – Sinđelić, Jedinstvo – Trstenik, Moravac Orion –  Rtanj, Tabane – Car Konstantin, Radan – Ozren i Budućnost – Jedinstvo.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*