Home / Akcije / DUEL ŠAMPION „LIGE ŠAMPIONA“ Na izuzetno popularnom takmičenju u malom fudbalu, na kome je vojevalo 11 ekipa, Duel nije imao ravnog rivala

DUEL ŠAMPION „LIGE ŠAMPIONA“ Na izuzetno popularnom takmičenju u malom fudbalu, na kome je vojevalo 11 ekipa, Duel nije imao ravnog rivala

KRUŠEVAC (22.!.) – Završena je popularna „Liga šampiona“, takmičenje u malom fudbalu mlađih selekcija, koje organizovao tradicionalno Savez sportova Grada Kruševca, na kojoj je ove godine učestvovalo jedanaest ekipa iz ovog kraja i zaokupilo je pažnju velikog broja gledalaca.

U finalnom delu ovogodišnje Lige šampiona plasirale su se četiri kruševačke ekipe, a pobednici su mlađani fudbaleri Duela iz Kruševca koji su u finalnoj utakmici bili ubedljivi protiv Knez Lazara (5:0), a za treću poziciju na turniru Car Lazar se dobro oznojio da izvojuje pobedu nad Prosolerom (3:2).

Na kraju su proglašeni najbolji igrači. Najkorisniji je bio Nikola Danilović iz ekipe Car Lazar, najbolji golman je Ilija Stanković iz Knez Lazara, najubojitiji strelac je napadač Duela David Milićević (na slici), a najbolji igrač  Nemanja Todorović iz Duela.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*