Home / Fudbal / DRAGAN IVANOVIĆ MOŽE DA BIRA KLUB Bivši trener Napretka na Arbitražnom sudu FSS raskinuo ugovor sa Vojvodinom na štetu kluba

DRAGAN IVANOVIĆ MOŽE DA BIRA KLUB Bivši trener Napretka na Arbitražnom sudu FSS raskinuo ugovor sa Vojvodinom na štetu kluba

BEOGRAD (24.7.) – Superligaški trenerski debi Dragan Ivanović imao je sedeći na klupi Napretka, napravio je tada blistavu igru Čarapana o kojoj će se još dugo pričati, ali na kraju minule jeseni odlučio je da pređe u Vojvodinu, gde je smenjen posle samo sedam kola.

Ušao je u spor sa Novosađanima i pravdu je morao da potraži na Aritražnom sudu Fudbalskog Saveza Srbije što je potrajalo, ali je konačno i doneta odluka. U „Fudbalu“ od 21. jula objavljeno je da je sa Vojvodinom ugovor raskinut na štetu kluba.

Govorilo se da će Ivanović preuzeti kormilo superligaša Bačke, ali se sada dogovor dovodi u pitanje. Popularni trener u ranijem razgovoru sa klubom jasno je rekao šta je u timu uočio i insistirao da se dovedu nekoliko igrača, ali to nije urađeno i sada je pitanje šta će nadalje biti. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*