Home / Fudbal / DOŠAO RED I NA POBEDU TRAJALA Lider na tabeli Zone Zapad u nastavku trke ima samo dva remija i nada se da će tri boda osvojiti protiv Kosanice

DOŠAO RED I NA POBEDU TRAJALA Lider na tabeli Zone Zapad u nastavku trke ima samo dva remija i nada se da će tri boda osvojiti protiv Kosanice

Sloga pobedila ali brige ostale

KRUŠEVAC (23.3.) – U prolećnom delu prvenstva fudbaleri Trajala, prvaci u Zoni Zapad, igraju slabije nego jesenas, što pokazuju i  rezultati, na dva meča ima dva remija, ali se nadaju da će ceo plen osvojiti na narednoj utakmici, protiv Kosanice iz Kuršumlijske.

– Stvaramo šanse na svim utakmicama, ali lopta neće u gol, biju nas neki maleri. Svi se nadamo da ćemo sa tim prekinuti dobrom igrom protiv gostiju iz Kuršumlije i tako obradovati navijače- kaže Bojan Marjanović, pomoćni trener Trajala.

U narednom, trećem kolu nastavka prvenstva ima dosta zanimljivih mečeva, a sastaju se: SFS Borac-Poljoprivrednik, Trajal-Kosanica, Žitorađa-Morava, Bošnjane-Levač,  Sloga-Lugomir, Juhor-Topličanin, Jedinstvo-Kopaonik, Rembas-Župa. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*