NOVO
Home / Fudbal / DOŠAO RED I NA POBEDU TEMNIĆA Sedam kola se Varvarinci nisu radovali, ali posle tri uzastopna remija nadaju se bodovima protiv Inđije

DOŠAO RED I NA POBEDU TEMNIĆA Sedam kola se Varvarinci nisu radovali, ali posle tri uzastopna remija nadaju se bodovima protiv Inđije

VARVARIN (9.11.) – Fudbaleri Temnića su kao novajlije dobro startovali i u prvih pet kola osvojili devet bodova, a potom stali i u sedam narednih mečeva zaboravili da pobeđuju, ostvarili su samo četiri remija. Navijači su posebno zabrinuti što im je odsuta efikasnost jer su na 12 utakmica postigli samo 11 golova!

Sutra na stadionu „Radomir Mičić Miče“ (13) fudbaleri Temnića dočekuju ekipu Inđijue i uvereni su da mogu osvojiti bodove. Na optimizam ih sokole igre na tri poslednja meča koja su remizirali, od toga dva u gostima, i okolnost da bi u tom slučaju preskočili Inđiju na tabeli i mnogo mirnije čekali odlazak na zimovanje.

– Inđija je stabilan prvoligaš, zna da igra na rezultat, što je poznato, ali siguran sam da ćemo na terenu pružiti maksimum i osvojiti tri boda koja nam u ovom trenutku mnogo znače. Igrači su svesni važnosti ishoda utakmice i spremni su i voljni da taj cilj i ostvare- kaže Radmilo Raca Jovanović, trener Temnića.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*