Home / Fudbal / ĐORĐE VEĆ LIČI NA KASILJASA  Mladi golman omladinaca Napretka odbranama podseća na čuvenog Španca

ĐORĐE VEĆ LIČI NA KASILJASA  Mladi golman omladinaca Napretka odbranama podseća na čuvenog Španca

kraljevcanin

KRALJEVO – Mladi Kraljevčanin Đorđe Pajović (18) ima već za sobom interesantnu i turbulentnu fudbalsku karijeru. Talentovani golman prve korake fudbaalskom zanatu, kao i većina nadarenih momaka iz grada na Ibru, započeo je u Fudbalskoj školi Bubamara.

– Počeo sam kod trenera Milana Jeftovića, nekada uspešnog čuvara mreže Sloge. Puno sam od njega naučio i to je bilo dragoceno, kada sam kao kadet otišao u Omladinac iz Novog sela i sa šesnaest godina branio za prvi tim- priča o počecima mladi Đorđe.

Posle te uspešne sezone obreo se u kraljevačkoj Slogi i to je bila prekretnica za nastavak karijere, a po uspešnim odbranama postao je miljenik navijača koji su u njemu prepoznali nalikovanje na čuvenog Španca Kasiljasa.

– Tada sam počeo rad sa trenerom Slavoljubom Krnjincem, takođe velikim golmanom mnogih naših elitnih klubova. Već posle šest meseci popularni Krnja me je preporučio kruševačkom superligašu Napretku-

I u taboru Čarapana “pao” je u ruke iskusnim fudbalskim učiteljima Slobodanu Filipoviću i Mikiju Miletiću od kojih je mnogo toga još naučio.

– To je klub gde treneri nesebično prenose svoje znanje mladima, ali mnogo se pridaje važnost da omladinci izrastaju u dobre, radne i poštene, a atmosfera u ekipi je izuzetna pozitivna- Dodaje Đorđe.   S.PETKOVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*