Home / Info / „DOMAĆINSKI“ DELIO (NE)PRAVDU Na utakmici omladinaca Jagodina-Napredak sudiji Srđanu Obradoviću i domaći navijači zviždali

„DOMAĆINSKI“ DELIO (NE)PRAVDU Na utakmici omladinaca Jagodina-Napredak sudiji Srđanu Obradoviću i domaći navijači zviždali

Crveni karton u Jagodini

KRUŠEVAC (7.5.) – U ovom superligaškom prvenstvu na mnogo utakmica fudbaleri Napretka su drastično oštećeni tendecioznim suđenjem i to je zasigurno jedan od razloga što više nisu na četvrtom mestu. Na mnogim stadionima gledaoci su se čudili, ali Napredak se nikada nije žalio i sudije su izgleda shvatile da mogu da rade na terenu šta god hoće, što je činio i Jagodinac Srđan Obradović, na utakmici Omladinske lige između Jagodine i Napretka (1:1).

Očekivali su Čarapani da će „čuveni“ Obradović pomagati klubu iz svog grada, ali ne i da će u tome preterati. Koliko je tendeciozno sudio nije se dopalo ni domaćoj publici pa su mu na momente i zviždali. Najdrskije je bilo kada je bez valjanih razloga, kod rezultata 0:0, iz igre isključio igrače Napretka (Gajića u 64 i Palurovića u 67 minutu), a kada su gosti ostali sa devetoricom i još poveli činio je sve da domaći izjednače i zato je Napredak izdao i saopštenje.

– Učestvovanje u sportu, posebno u timskim sportovima mladi se uče timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, veštini savladavanja različitih problema, istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvijaju radne navike, jača njihov karakter i samopouzdanje. Da li ih na početku pretendecioznim odlukama ljudi u crnom treba naučiti da kradu, lažu, simuliraju? Da li nam treba takva omladina- između ostalog stoji u saopštenju Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*