Home / Fudbal / DOBRO IGRALI I OPET POBEDILI KAZAHSTANCE Fudbaleri Napretka na pripremama u Antaliji odigrali su drugi meč protiv Kizijara 2:0

DOBRO IGRALI I OPET POBEDILI KAZAHSTANCE Fudbaleri Napretka na pripremama u Antaliji odigrali su drugi meč protiv Kizijara 2:0

ANTALIJA – Od kako borave na pripremama u Antaliji fudbaleri Napretka odgrali su drugi kontrolnu utakmicu, opet prtotiv Kazahstsanaca i zabeležili drugu pobedu. Na prvoj su pobedili devetoplasirani Akžijak )1:0), a u drugoj  Kizijara (2:0), koja je četvrta u elitnoj ligi Kazahstana.

Prvi meč su odigrali sutradan po dolasku u Antaliju, igrali su , trudili se, ali se video umor i tanka igra, Na drugoj je bila druga priča, vezli su po terenu i propustili priliku da budu ubedljiviji. Prvi gol postigao je Džugurdić volejem u same rašlje, a drugu Đuričković iz slobodnog udarca.

NAPREDAK: Vasiljević, Todorović, Pavlović, Đeković. Kerkez, Rašković, Marjanović, Krstić, Mladenović, Džugurdić, Bačanin. U drugom pouvremenu igrali su još: Savić, S.Jovanović, Mršić, Kojčić, Ćuković, Milovanović, Ivamić, Đuričković, Đ.Jovanović, Kočić, Kunić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*