Home / Fudbal / DOBRO IGRALI, ALI SE BAŠ NAPROMAŠIVALI Fudbaleri Napretka u gostima nadigrali Čukaričkog, napravili dosta šansi i izgubili (1:0)

DOBRO IGRALI, ALI SE BAŠ NAPROMAŠIVALI Fudbaleri Napretka u gostima nadigrali Čukaričkog, napravili dosta šansi i izgubili (1:0)

BEOGRAD – Fudbaleri Napretka su blistavom igrom opet oduševili beogradsku pubiku, u meču sa favorizovanim Čukaričkim, ali su na kraju napustili stadion na Banovom Brdu pognutih glava (1:0). Igrali su od prvog do poslednjeg minuta agresivno, hrabro, drsko napadali, stvorili mnogo više šansi od domaćih fudbalera, ali su zatajili kada je trebalo da napadači povuku završne, odlučujuće poteze i smeste loptu u mrežu. U takvim situacijama bili su Pavićević (dva puta), Ndiaje, Ivanović, u samoj završnici i Desančić… Imali su doduše, i protivnici nekoliko takvih prilika, ali jednu su iskoristili, u 42 minutu kada je Luka Stojanović postigao posle centaršuta pobedonosni pogodak.

– Gledaoci su imali šta da vide, utakmicu punu ritma, punu tempa, šansama sa jedne i druge strane. Pretpostavljali smo da je Čukarički glavom možda već u narednom meču kvalifikacija, a mlada ekipa možda je istrošena, možda bez energije, zato smo se trudili to da iskoristimo, ali na našu žalost nismo u tome uspeli. Ponosan sam na moje momke, dali su svoj maksimum u ovom trenutku. Neću da pričam o stvarima koje su se dešavale u sklapanju ekipe, ali neću da tražim albi jer smo došli da damo sve od sebe i mislim da smo upseli da prikažemo u jednom delu meča sasvim dobru igru- istakao je posle utakmice Predrag Rogan, trener Napretka.  Zorica LUČIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*