Home / Fudbal / DOBAR PAZAR I U NOVOM PAZARU: Fudbaleri Napretka ugnjezdili se u vrh Super lige

DOBAR PAZAR I U NOVOM PAZARU: Fudbaleri Napretka ugnjezdili se u vrh Super lige

 

Čarapani su ove jeseni hit superligaškog prvenstva, postali su strah i trepet za sve rivale, a što je za posebnu pohvalu važe za družinu koja igra najlepši fudbal u Srbiji i zato na bilo kom terenu da se pojave bivaju ispraćeni aplauzom.

Marko Gobeljic je bio strelac i u Novom Pazaru

Marko Gobeljic je bio strelac i u Novom Pazaru

 

Tako je bilo i na gostovanju u Novom Pazaru, po mnogima najtežem do sada, ali vratili su se pesmom i sa tri osvojena boda koja su ih odvela na visokoj poziciji na tabeli, odmah iza Crvene Zvezde, Vojvodine i Partizana.

– Zadovoljan sam pobedom, ali ne igrom koju smo pružili, nije to bio nivo kakav želim. Posle povrede i izlaska Markovskog igra je pala, ali izdržali smo da sačuvamo voćstvo- kratak je bio Dragan Ivanović, trener Napretka.

Trijumf u Novom Pazaru bio je četvrti uzastopni, a osam poslednjih mečeva fudbaleri Napretka nisu terene napuštali pognutih glava. Ubrajaju se u tri kluba koji imaju najmanje izgubljenih utakmica, samo dve cele jeseni.

Utakmica u Pazaru je baš bila teška, teren pretežak i nije moglo da se igra. Markovski je dobio jak udarac, ima pet šavova na nozi i sigurno neće moći da igra dve, tri naredne utakmice, možda i više – dodaje Ivanović.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*