Home / Fudbal / DO BODA FALILA DVA MINUTA Fudbaleri Napretka pružili snažan otpor Vojvodini ali su poklekli u finišu meča i doživeli poraz (2:1)

DO BODA FALILA DVA MINUTA Fudbaleri Napretka pružili snažan otpor Vojvodini ali su poklekli u finišu meča i doživeli poraz (2:1)

NOVI SAD – Kao što su i obećali, da će pružiti snažan otpor Vojvodini u Novom Sadu, fudbaleri Napretka tako su i uradili, ali to nije bilo dovoljno da se makar boda domognu. Samo što je utakmica počela domaći fudbaleri su poveli iz penala (Matić u 10 minutu), ali Napredak navknut na takve kazne nije posustajao i poravnao je rezultat (Zec u 28), parirao dobro do samog finiša kada je naivno iz gužve primio  gol (Gemović u 88) i izgubio.

– Boli činjenica da u 88 minutu primimo gol, kao i na početku utakmice. Generalno gledano mi smo se borili na ovoj utakmici sa srcem, sa žarom, energijom, koliko smo mogli u ovom trenutku. Nije to bilo dovoljno za neki pozitivniji rezultat, za bod ili pobedu, ali moramo zaboraviti poraz što pre i fokusirati se na preostale tri utakmice i maksimalno iznesemo ovaj deo šampionata- istakao je Predrag Rogan, trener fudbalera Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*