Home / Magazin / ĐOKOVIĆ VADIO KROMPIR U BRZEĆU Najbolji teniser sveta u selu podno Kopaonika svratio i pomogao meštanima u poslovima na njivi

ĐOKOVIĆ VADIO KROMPIR U BRZEĆU Najbolji teniser sveta u selu podno Kopaonika svratio i pomogao meštanima u poslovima na njivi

KOPAONIK – Najbolji teniser sveta Novak Đoković porastao je na Kopaoniku, gde su mu roditelji imali restoran, i sa reketom tamo počeo da se druži kada je imao četiri godine. Svog odrastanja na našoj najlepšoj planini nikada nije zaboravio i tamo se rado vraća, a posebno mu je zadovoljstvo da popriča sa ljudima iz tog kraja.

Zato i danas, kada god mu vreme dozvoli, između turnira u najvećim svetskim metropolama, uvek ugrabi da skokne do Kopaonika. Fotografije koje je postavio na društvene mreže najbolje svedoče kako doživljava taj kraj, kada je usput ka planini svratio na njiivi u živopisnom selu Brzeću porazgovarao sa meštanima i pomogao im da vade krompir.

– Zahvalan sam na iskustvu koje sam doživeo u Brzeću. Ljudi iz ovog kraja su veoma prijatni, istovremeno i jako vredni, a svako od njih ima neku autentičnu i interesantnu priču. Srce mi je puno što oživljavam brojne uspomene iz detinjstva- napisao je Djoković ispod fotosa.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*