Home / Svašta nešto / DATUM ROĐENJA MNOGO TOGA OTKRIVA  Na vaše osobine utiče dan rođenja i zvezde koje kreiraju vašu sudbinu

DATUM ROĐENJA MNOGO TOGA OTKRIVA  Na vaše osobine utiče dan rođenja i zvezde koje kreiraju vašu sudbinu

JANUAR  Vas je vrlo lako povrediti, ali se brzo i oporavite jer ste sami sebi najbitniji. Često menjate stavove, ali ste uprkos svojoj mušičavosti poznati po velikodušnosti i ljubaznosti

FEBRUAR  Vi ste veoma atraktivni, ali ujedno i nežno. Hrabri ste, neustrašivi i obožavate avanture. Međutim, iako ste brižni i ljubazni, vaša osećajnost ume da dovede do osvetoljubivosti.

MART   Ljubazni ste i vaše reči svi pamte i ponavljaju jer umete da doprete do ljudi svojim govorom. Prepuni ste ideja i vaš mozak neprestano radi. Osetljivi ste, skloni ste oklevanju i odlaganju neodložnih obaveza.

APRIL  Stidljivi ste i veoma rezervisani. Kad neko pomisli na vas, prva primisao uvek bude – tajnovitost. Iako ne volite da stavljate sebe u centar pažnje, iskreni ste i darežljivi.

Duga 2MAJ  Iskreni ste i odani. Vaši prijatelji znaju da ste uvek tu za njih. Kada zacrtate nešto svim silama hrlite ka cilju jer je vaša odlučnost naveliko poznata. Imate dalekosežne vizije i lako utičete na ljude u svojoj okolini.

JUN  Prijatelji su vam nešto najvažnije u životu i volite da ih imate što više, jer su oni pravo bogatstvo. Često ste loše raspoloženi i loše ste naravi, ali kada ste okruženi pozitivnim ljudima vi se brzo odobrovoljite.

 JUL  Za vas važi da ste prilično neozbiljni. Volite da stvarate prijatelje, ali ne volite bespotrebne stvari i ljude u svom životu. Ambiciozni ste, često vas zbog toga smatraju varalicom i prevarantom.

AVGUST  Bije vas glas da ste savršen ljubavnik. Volite da ukazujete drugima na greške i da kritikujete, ali svoje mane retko kad uviđate. Tihi ste, ali ste dobar govornik i umete da bude izuzetno zabavni.

 SEPTEMBAR   Osećanja su vam najbitnija u životu. Vi ste uvek jako motivisani i vaša volja je snažna. Misli su vam izoštrene i često zbog takvog stava ljudima delujete ljutito. Volite pažnju i umete da je privučete.

OKTOBAR  Veoma ste inteligentni, ali to često koristite u pogrešne svrhe. Umete da promenite “priču” samo da biste došli do cilja. Uprkos tome, emotivni ste, nežni i velikodušni.

NOVEMBAR  Iskreni ste i vodite računa oosećanjima drugih u svojoj okolini. Taktični ste, prijateljski nastrojeni, ali ne volite da budete okruženi ljudima koji su neiskreni.

DECEMBAR  Vi ste tihi, ali imate liderske sposobnosti. Znate kako da utešite ljude, iako ste egoista. Sami sebi ste veoma važni i željni ste pohvala. Lako se naljutite, ali vaš duh je izvanredan. (Izvor: Astro/Dnevno.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*