NOVO
Home / Fudbal / CILJ JE OPSTANAK, A ŽELJA PLEJ-OF Stručni štab Napretka zadovoljan odrađenim pripremama i pojačanjima i mirno dočekuje ekipu Javora

CILJ JE OPSTANAK, A ŽELJA PLEJ-OF Stručni štab Napretka zadovoljan odrađenim pripremama i pojačanjima i mirno dočekuje ekipu Javora

KRUŠEVAC – Kao pred svaku sezonu tako i pred ovaj nastavak prvenstva dosta je fudbalera otišlo iz Napretka, ali duplo više je došlo, među njima većina baš prava pojačanja. Zato sutrašnju utakmicu sa Javorom, svesni svoje moći, Čarapani mirno čekaju i obećavaju navijačima da će na predstavljanju novog tima biti zadovoljni.

– Dobro smo se pripremili, igrači su spremni i jedva čekaju nastavak prvenstva. Cilj nam je da u startu obezbedimo opstanak, a iz utakmice u utakmicu želja je plej-of. Javor je je čvrsta ekipa, u igri neguje prekid, ali dobro smo ih skenirali i verujem da ćemo utakmicu uspešno odraditi- kaže Ivan Stefanović,šef stručog štaba Napretka.

Bek Nikola Aksentijević istakao je odličnu atmosferu u ekipi, podsetio na dobre igre na kontrolnim utakmicama i neskriveni optimizam pred dolazak Ivanjičana.

– Uveren sam da ćemo nastaviti sa dobrim i efikasnim igrama, a to znači da ostvarimo pobedu protiv Javora kojom želimo na startu da obradujemo navijače- ističe Aksentijević. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*