Home / Fudbal / „GRAĐEVINARI“ DOBILI ČETVORKU Fudbaleri Napretka malo se pomučili sa Radom u prvom poluvremenu, a u drugom im očitali lekciju (4:0)

„GRAĐEVINARI“ DOBILI ČETVORKU Fudbaleri Napretka malo se pomučili sa Radom u prvom poluvremenu, a u drugom im očitali lekciju (4:0)

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka i Rada priredili su u otvorenoj igri lepu fudbalsku predstavu na stadionu Mladosti začinjena evropskim golovima domaćih strelaca (4:0). Igralo se brzo, napadački, borbeno. Prvi gol je postigao Zec iz penala već u 18 minutu, dosuđenog na asistenciju pomoćnika Dejana Dimitrijevića, što je neuobičajeno na našim terenima. Gosti su se bunili, raspravljali sa sudijama i na kraju pomirili sa ispravnom odlukom.

Pravu lepotu od igre gledaoci su videli u nastavku susreta kada su njihovi ljubimci vezli po terenu. Napredak je tada dominirao i u 61 minutu Bjeloš posle lepe akcije duplira rezultat, a povratnik u klub gde je stekao punu fudbalsku afirmaciju Nenad Gavrić majstorskim udarcem u 81 minutu povećava na 3:0 I podiže gledaoce na noge. U samom finišu utakmice građevinarima je čorbu zapržio Ožegović, isto tako lepim golom, četvrtim po redu.U NAJLUĐEM SNU NISMO OČEKIVALI

– Čestitke Napretku na visokoj pobedi, a mi da ćemo ovako proći nismo očekivali ni u snu najluđem. Jedanaesterac je sigurno maksimalno uticao na našu igru, vratio sam na teren ekipu koja je bila iritirana još od dešavanja u prošlom kolu. Ne želim da umanjim visoku pobedu Napretka, to mi ne pada ni na kraj pameti, postigli su tri prelepa gola, a mi smo im u tim situacijama dosta olakšali posao- kazao je Dragan Radojičić, trener fudbalera Rada.

ČESTITAM MOMCIMA, SVAKA IM ČAST

– Obzirom na dešavanja na terenu možda je ovo i previsok rezultat, ali čestitam momcima, svaka im čast. Posle slabog starta u prvenstvu  sada smo u lepoj seriji i rekao sam im pre meča da dobrom igrom treba sebe da nagrade i oni su to uradii. U prvom delu nije bilo kako smo očekivali, ali kvalitet koji poseduju demonstrirali su u nastavku i postavili neke kriterijume kojih treba da se držimo- istakao je Predrag Rgan trener Napretka. D.MITROVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*