NOVO
Home / Fudbal / ČETVORKA ZA RASTANAK OD USPEŠNE SERIJE Fudbaleri Napretka izgubili su od Voždovca (4:2) igrom koja nije nalikovala na predhodne

ČETVORKA ZA RASTANAK OD USPEŠNE SERIJE Fudbaleri Napretka izgubili su od Voždovca (4:2) igrom koja nije nalikovala na predhodne

BEOGRAD – Fudbaleri Napretka izgleda nenavinuti da igraju „na krovu“ stadiona Voždovca, počeli su zbunjeno, naročito je to bilo u odbranim redovima, a to su umeli znalački da iskoristili „zmajevi“ i već u 37 minutu prvog poluvremena ubedljivo vodili.

U drugom delu Čarapani su se trgli, zaigrali ofanzivnije, žustrije, napadali i postigli dva gola, ali su utakmicu završili porazom – 4:2. Voždovac se tako bodovno poravnao sa Napretkom i zajedno u zadnja dva kola moraće da traže spas od ispadanja.

Na začelju superligaške tabele situacija je još dosta zamršena. Za sada se jedino poznato da su Bačka, Mačva i Zlatibor siguurni putnici u niži rang takmičenja, koja će im se još tri kluba na tom putu pridružiti, znaće se izgleda tek na kraju prvenstva. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*