Home / Ostali sportovi / Borilački sportovi / ČARAPANKE U KARATEU TREĆE U SVETU Na prestižnom prvenstvu u karateu ženski juniorski borba-tim Srbije osvojio je bronzanu medalju

ČARAPANKE U KARATEU TREĆE U SVETU Na prestižnom prvenstvu u karateu ženski juniorski borba-tim Srbije osvojio je bronzanu medalju

KRUŠEVAC (26.9.) – U izuzetno teškoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu u karateu, koje je održano u italijanskom gradu Trevizu, ženski juniorski borba-tim Srbije, sve takmičarke su iz Karate kluba „Kruševac“ – osvojile su bronzanu medalju.

Na ovom prestižnom takmičenju mlađane Čarapanke Lidija Todorović, Saša Jovanović i Anita Milaković nadmetale su se u kategoriji od 18 do 21 godinu, a postignuti uspeh je utaliko veći ako se zna da sve devojke imaju po 17 godina.

Valja napomenuti da je ovaj tim na jedvite jade otputovao u Italiju zbog golemih problema sa finansijskih nedaća, ali u poslednjem trenutku nekoliko privrednika pomogle su da se otputuje na ovaj šampionat i predstavi Kruševac i Srbija. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*