Home / Fudbal / ČARAPANKE SE VRATILE PEVAJUĆI  Fudbalerke Napretka pobedom u Požarevcu pobegle sa dna superligške tabele

ČARAPANKE SE VRATILE PEVAJUĆI  Fudbalerke Napretka pobedom u Požarevcu pobegle sa dna superligške tabele

 

carapanke-u-pozarevcuKRUŠEVAC – Veliku brigu oko opstanka u elitnom društvu fudbalerke Napretka su gotovo je sigurno prebrinuo pobedama u poslednja dva kola prvog dela prvenstva. Najpre su Čarapanke osvojile bodove protiv glavnog konkurenta za selidbu u niži rang, ekipu Obilića i cementirale ga na začelju tabele, a u minulom kolu radovale su se i protiv drugog kandidata, na gostovanju u Požarevcu nadigrale su istoimeni tim (3:1), sada je Napredak na šestom mestu sa 11, a Obilić ima 7 bodova manje.

– Podmladili smo ekipu fudbalerkama iz naše škole i u prvom timu sada igraju pet, šest devojčica od petnaest i šesnaest godina, tako da sigurno imamo najmlađi tim u svim ligama. Posebno smo zadovoljni što su se odlično snašle u borbama sa daleko starijim i iskusnijim suparnicama. Nastavak prvenstva počinje 25. marta i do tada imamo dosta vremena da ekipa stekne bolju uigranost za prolećne nastupe- zadovoljan je Ivan Mitić, trener Napretka. S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*