Home / Fudbal / ČARAPANIMA STIGLA POJAČANJA Ugovore sa Naretkom potpisali su levi bek Proletera Mitar Ćuković i špic OFK Titograda Marko Pavićević

ČARAPANIMA STIGLA POJAČANJA Ugovore sa Naretkom potpisali su levi bek Proletera Mitar Ćuković i špic OFK Titograda Marko Pavićević

KRUŠEVAC – U Napretku više ne ćekaju zadji čas da se pojačaju i nađu zamene za otišle fudbalere već to blagovremeno rade. Najavili su da će to uraditi do polaska na pripreme na Taru (24.6.) i u ekipi su sa ugovorima već petorica novih fudbalera.

– Jednogodišnje ugovore sa Napretkom upravo su potpisali levi bekk novosadskog Proletera Mitar Ćuković i Marko Pavićević špic igrač OFK Titograda. Iz kluba je u Slovačku otišao Marko Marinković- kaže Dragan Pajić (na slici), generalni sekretar Napretka.

Pre ovih pojačanja ekipi su pristupili Tomislav Pajović iz surduličkog Radnika, Milan Spremo iz Bačke, a iz lučanske Mladosti se vratio Jovan Markoski. Istovremeno su iz Napretka u druge klubove otišli golman Nikola Petrović, Stefan Deak i Luka Stefanović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*