Home / Fudbal / ČARAPANIMA LEPO U ANTALIJI Fudbaleri Napretka ističu tamošnje izvanredne uslove koji su prilagođeni profesionalnim sportistima

ČARAPANIMA LEPO U ANTALIJI Fudbaleri Napretka ističu tamošnje izvanredne uslove koji su prilagođeni profesionalnim sportistima

Prvi trening u Antaliji 2ANTALIJA (28.1.) – Zbog vremenskih uslova u Istanbulu fudbaleri Napretka su se malo pomučili da stignu do turske fudbalske meke Antalije, ali kada su se smestili i odradili prvi trening bili su oduševljeni uslovima koje tamo imaju za pripreme.

– Svi uslovi za rad su maksimalno profesionalni, a u hotelu nam je na raspolaganju i odlična teretana koja je prilagođena sportistima. Radimo kako smo i planirali, po dva trennga dnevno- zadovoljan je Vuk Rašović, šef stručnog štaba Napretka.

Sutra je prvi kontrolni meč sa poljskom ekipom Jegalonijom, a posle susreta sa SAD – Srbija, koji se igra isto sutra u San Dijegu, ekipi se priključuju Marko Gobeljić, Miloš Simonović i Enver Alivodić, koji su sa našom reprezentacijom.   D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*