Home / Fudbal / ČARAPANIMA  I DALJE OTIMAJU BODOVE Napredak je remizirao u Bačkoj Palanci (3:3) igrajući protiv fudbalera Bačke i sudije Ilije Brdara

ČARAPANIMA  I DALJE OTIMAJU BODOVE Napredak je remizirao u Bačkoj Palanci (3:3) igrajući protiv fudbalera Bačke i sudije Ilije Brdara

BAČKA PAANKA – Zadivljuju fudbaleri Napretka iskrene prijateljie najpopularnijeg sporta igrama na gostujućim terenima, ali su još više začuđeni odlukama sudija koji im na bezočan način otimaju bodove. Očigledne krađe vide svi osim ljudi koji delegiraju sudije, onih koji njihov rad ocenjuju i čelnika FSS. Posle svih dešavanja u Napretku su fostali sa gospodskim ponašanjem, ne kukaju i ne žale se, jer su shvatli da od toga nema vajde.

Najnoviji slučaj je iz Bačke Palanke (3:3) kada je sudija Ilija Brdar iz Novog Sada za Bačku svirao dva penala! Prvi posle čiste ofsajd pozicije, a drugi je ocenio obično remplovanje kao prekršaj za najstrožu kaznu. Čarapani su videli šta ih čeka, ćutali su, igrali i iz akcija postizali golove. Prava bruka se dogodila pred kraj meča kada je u šesnaestercu Bačke grubo oboren Alivodić i umesto da svira najklasičniji penal (na slici) Brdar je ocenio simuliranje.

– Nisam zadovoljan ni bodom ni igrom jer mi možemo i moramo mnogo bolje. Dobii smo opet golove iz dva penaa, napravii smo još jednu grešku kod drugog gola, promašili opet nekoliko dobrih šansi i nismo imali igru onakvu kakvu mi imamo i negujemo.Da li je to što je mnogo hladno pa se i led hvata, bilo je mnogo grešaka u pasu, jednostavno podlegli smo ovoj atmosferi- kazao je posle utakmice Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*