Home / Fudbal / ČARAPANI ZAPITKUJU – „KUDE BEŠE TAJ NIŠ?“ Otresitom igrom Napredak očitao lekciju nekadšnjem ljutom rivalu Radničkom (2:1)

ČARAPANI ZAPITKUJU – „KUDE BEŠE TAJ NIŠ?“ Otresitom igrom Napredak očitao lekciju nekadšnjem ljutom rivalu Radničkom (2:1)

KRUŠEVAC – Vazda su komšije, fudbaleri Radničkog i Napretka, bili na terenu ljuti rivali, stadioni su bili krcati, utakmice su se burno najavljivale i pamtile. Sada nema publike, nema žagora i aplauza, nema duše, ali bilo je golova, za Napredak su dali  Melunović i Marjanović, a za Nišlije Gavrić (2:1).

I sada kada komšijama zagusti umeju da zapnu. Pogotovo je to danas uradio Napredak i otresitom igrom očitao lekciju Radničkom (2:1). Bio je to prvoklasan fudbal, brz, moderan, Radnički je bio baš nadigran. Čarapani sada zapitkuju u šali svoje komšije  – „Kude beše taj fudbalski Niš?“

– Bila je teška utakmica u kojoj smo želeli bodove. Imala je bespotrebnu tenziju i sugerisao sam da spustimo loptu da se ne primamo na određene provokacije. Znali smo da igraju na tranziciju, to smo im dozvolili, pustili smo im posed i vrlo brzo poveli- izjavio je Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*