Home / Fudbal / ČARAPANI ZA DUŠU MERAKLIJA Fudbaleri Napretka u igri za priču bacili na pleća i ekipu Rada (2:0)

ČARAPANI ZA DUŠU MERAKLIJA Fudbaleri Napretka u igri za priču bacili na pleća i ekipu Rada (2:0)

 

Ovo je bila fantastična igra domaćina – kazao je trener gostiju Nebojša Petrović

Drugi gol protiv Rada

Drugi gol protiv Rada

 

Ove jeseni fudbaleri Napretka po predstavama koje prikazuju nesumljivo su hit superligaškog prvenstva. Poslednjih sedam kola neznajuaju za poraz, sakupili su 17 bodova, a igrama koje oduševljavaju i najprobirljivije meraklije.

Na stadionu Mladosti gledaoci su u prilici da gledaju sigurno fudbal koji ne prikazuje nijedana naša ekipa – ofanzivan, tečan i tačan, sa uvek jasnim ciljem da se protivnik pobedi.

U minulom kolu na pleća su bacili ekipu beogradskog Rada (2:0), a rezultat prema šansama koje su stvorii iz lucidmo osmišljenih akcija koje samo gledamo pored malih ekrana na evrpskoj sceni, mogao je biti i ubedljiviji.

U prvom delu su naročito demonstrirali vrhunsku igru ne dozvoljavajući protivniku, da pridje njihovom golu i zato su tribune podrhtavale od burnih aplauza gledalaca.

Vukanovic se raduje postignutom golu

Vukanovic se raduje postignutom golu

 

– Napredak je odigrao utakmicu fantastično, naročito prvo poluvreme i samo mi preostaje da čestitam na pobedi. Imali su svoj već prepoznatljiv ritam, sadržaj, tranziciju po izgubljenoj i osvojenoj lopti, odgovornost, nasuprot mojoj ekipi koja je igrala inferiorno, bez ideje i postignuti rezultat je apsolutno realan- iskren je bio posle meča Nebojša Petrović, šef stručnog štaba Rada.

U svlačionici Napretka po okončanom vojevanju sa Beogradjanima bio je urnebes od veselja i radosti zbog berićetne serije dobrih rezultata i bodovnim saldom koji je iz kola u kolo sve veći.

Treneru Draganu Ivanoviću svi stežu ruku i tapšu ga jer je potpuno jasno da je on tvorac igre koja puni oči fudbalskom lepotom i zato publici, koja važi “za pozorišnu”, sada neprestano bride dlanovi.

Dragan Ivanović

Dragan Ivanović

 

– Bez obzira što nismo postigli još koji gol, a bilo je mnogo lepih prilika, Čak i penal nismo iskoristili, ovo je naša najbolja utakmica. Prvo poluvreme je Napredak bio kakvog kako svi u klubu želimo da gledamo Igralo se brzo, agresivno na svakom delu terena, požrtvovano za svaku loptu, pokretljivo, veliki broj igrača učestvuje u organizaciji igre i brzom protoku lopte do završnice. Posebno me sve više oduševljavaju naši navijači koji neobično dobro poznaju fudbal podrškom koja nam mnogo znači- ocenio je Dragan Ivanović, trener Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*