NOVO
Home / Fudbal / ČARAPANI SE SUTRA SELE NA TARU Ekspedicija od 30 fudbalera i 11 članova sručnog štaba nastavlja pripreme na prelepoj  planini

ČARAPANI SE SUTRA SELE NA TARU Ekspedicija od 30 fudbalera i 11 članova sručnog štaba nastavlja pripreme na prelepoj  planini

KRUŠEVAC – Prvi deo priprema za novo prvenstvo fudbaleri Napretka obavili su u svom gradu, a sutra se ekspedicija od 30 igrača i 11 članova stručnog štaba seli na Taru, gde će borviti do 19. jula.

U međuvremenu u klubu je bilo dosta odlazaka fudbalera koji su igrali u prvom timu, ali i dolazaka mladih koji će ih odmeniti. Dolascima to neće biti kraj jer prelazni rok će dugačko trajati.

– Dosta igrača je otišlo iz kluba, ali došao nam je veliki broj mladih perspektivnih, uglavnom iz Prve lige i kvalitetne zamene već su popunile određene linije- kaže Dragan Ivanović, trener Napretka.

Za vreme priprema na Tari Napredak će odigrati četiri kontrolne utakmice: igraće sa Krupom, Zlatiborom, Kolubarom i Radnikom. “Generalka” je 25. jula sa Crvenom Zvezdom u Kruševcu. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*