Home / Fudbal / BRUKA ČARAPANA U SURDULICI Fudbaleri Dinama, koji su poslednji na tabeli Superlige od starta prvenstva, naneli ubedljiv poraz Napretku

BRUKA ČARAPANA U SURDULICI Fudbaleri Dinama, koji su poslednji na tabeli Superlige od starta prvenstva, naneli ubedljiv poraz Napretku

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka obrukali su se na utakmici sa Dinamom ne uspevši da naprave valjanu akciju koja bi barem mirisala na gol i doživeli ubedljiv poraz (4:0). Poznato je da su Vranjanci poslednji ekipa na tabeli, još od kada je superlgaško prvenstvo počelo, ali su ih igrom razbili i toliko ponizili na terenu da se neupućenima činilo da su oni fenjeraši.

Uostalom, odnos snaga na terenu je bio takav da su Čarapani celim tokom utakmice uputili samo jedan šut u okvir gola i izveli jedan korner, što statistia neumoljivo svedoči.

– Dinamo se bori za ostanak i ušao je u utakmicu sllno motivisan da pobedi, pokazao je od nas mnogo više želje, truda, zalaganja. Sa druge strane ponovilo nam se da primimo golove iz naših grešaka, tako smo primili drugi i četvrti gol (na slici). Oni su se borili i zapinjali iz, više trčali tako da nismo mogli da igramo našu pas igru- ističe Iva Stefanović, pomoćni trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*