Home / Fudbal / ČARAPANI REMIZIRALI SA SUTJESKOM Fudbaleri Napretka odigrali prvu kontrolnu utakmicu sa Nikšićanima i završili je bez golova

ČARAPANI REMIZIRALI SA SUTJESKOM Fudbaleri Napretka odigrali prvu kontrolnu utakmicu sa Nikšićanima i završili je bez golova

ZLATIBOR – Od kako se pripremau na Tari fudbaleri Napretka odigrali su danas na Zlatiboru prvu kontrolnu utakmicu sa nikšićkom Sutjeskom i završili najnepopularnijim rezultatom – 0:0. Trener Predrag Rogan još je fazi sagledavanja mogućnosti igrača i zato je na teren izveo dva tima.

Prvi deo meča pripao je ekipi iz Crne Gore, a u drugom su bili bolji Čarapani. Bilo je nekoliko poluprilika ispred oba gola, a najzrelije šanse imali su Osmajić čiji je šut Milošević bravaurozno odbranio i Jović kada je izašao sam ispred golmana Ličine i šutirao preko gola. (foto: FK Napredak)

NAPREDAK: Milošević (Andrijanić), Rašković (Aksentijević), Spremo (Ćuković), Pajović (Eskić), Obradović (Milovanović), Markoski (Jović), Đorić (Faje), Ndiaje (Da Costa), Pecić (Mesarović), Bojić (Ivanović), Lušević (Pavićević).

SUTJESKA: Giljan (Ličina), Ciger (Krivić), Bulatović (Babić), Medić, Šofanac, Eraković (Stevanović), Janković (Bubanja), Vučić (Gojašević), Ćetković (Marušić), Osmajić (Janjić), Marković (Nikolić).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*