NOVO
Home / Fudbal / ČARAPANI PONELI GOLEMI OPTIMIZAM Na četiri meča u Antalijji nisu dali nijedan gol, ali obećavaju da će se raspucati protiv Partizana

ČARAPANI PONELI GOLEMI OPTIMIZAM Na četiri meča u Antalijji nisu dali nijedan gol, ali obećavaju da će se raspucati protiv Partizana

KRUŠEVAC – Nekoliko godina unazad Napredak je bio strah i trepet kada je gostovao kod beogradskih superligaških klubova. Modernom i drskom igrom redom ih je nadigravao , osvajao bodove, nekada čak ni sudije nisu mogle da im pomognu.

Sada je druga situacija jer se Čarapani bore za opstanak, ali sa novim trenerom i pojačanjima poneli su optimizam na stadion JNA. Istina, na četiri konntrolna meča u Antaliji nisu dali nijedan gol, ali obećavaju da će se raspucati baš protiv Partizana.

– Protiv Partizana se nećemo unapred predati, već idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove. Naravno, ne smemo dozvoliti da ekipa sagori na stadionu JNA i da potom poklonimo bodove Javoru- ističe Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*