Home / Fudbal / ČARAPANI POBEDILI I PARTIZAN I SUDIJU Novica Anđelovski poništio regularan gol Napretku i svirao penal za goste, ali crno beli otišli poraženi

ČARAPANI POBEDILI I PARTIZAN I SUDIJU Novica Anđelovski poništio regularan gol Napretku i svirao penal za goste, ali crno beli otišli poraženi

KRUŠEVAC – Taktički mudro osmišljenom igrom trenera Milorada Kosanovića i pregolemim zalaganjem fudbalera Napredak je uspeo da pobedi favorizovanu ekipu Partizana (1:0) i tako je zakoračio da preskoči prag do plej of takmičenja. U nastavku prvenstva ovo je bila najbolja predstava Čarapana, a gosti predvođeni iskusnim fudbalerima predstavili su se dosta bledo, čak ni valjanu akciju nisu bili kadri da naprave i ako su imali svesrdnu pomoć tendecioznog sudije.

Kao i vazda do sada crno belima je zdušno zapinjao da pomage, od momenta kada je u 18 minutu Đokić postigao gol, sudija Novica Anđelovski baš kao što su navijači pre meča najavili, a Sportske vesti prenele – „da se više plaše sudije nego Partizana“. Ndiaje je u 23 minutu duplirao voćstvo, ali gol „čist kao suza“ je poništen zbog ofsajda koga niko na stadionu i pored TV ekrana nije video. Grešna je duša Anđelovskom i kod penala u 57 minutu kada se Tošić sapleo i pao, ali Rikardov udarac golman Nikola Petrović bravaurozno je odbranio. Zato je često grmelo – „lopovi, lopovi“.

APSOLUTNO ZASLUŽENA POBEDA

– I danas se potvrdilo na ovoj utakmici da smo u teškoj psihološkoj situaciji. Ne mogu da kažem da momci nisu bili borbeni i da nisu imali želju za pobedom, ali dosta stvari u ekipi škripi i pred nama je težak i dugotrajan put da to preokrenemo. Imali smo za protivnika jednu ekipu koja je svakog trenutka znala šta hoće i apsolutno je zaslužena njena pobeda. Ovu priliku koristim da čestitam igračima i šefu stručnog štaba Napretka- kazao je Sava Milošević, trener Partizana.

KONAČNO SMO LIČILI NA NEŠTO

– U prvih 45 minuta konačno smo ličili na nešto u odnosu na ono kako smo izgledali na nekim utakmicama. Danas smo odigrali par dobrih napada, iz jednog uspeli da damo lep gol, imali smo i jedan divan napad kada nije bio ofsajd, ali dobro, sviran je ofsajd. Da smo dali gol bilo bi nam mnogo lakše. U drugom swlu previše smo se zatvorili, a tako se ne igra protiv Partizana i Zvezde, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda-  istakao je Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*