Home / Info / ČARAPANI PAMTE KRAĐU SUDIJE NIKOLIĆA Lane je u plej-ofu izmislio penal i odveo Mladost u Evropu, a sutra će opet suditi Napretku u Nišu

ČARAPANI PAMTE KRAĐU SUDIJE NIKOLIĆA Lane je u plej-ofu izmislio penal i odveo Mladost u Evropu, a sutra će opet suditi Napretku u Nišu

KRUŠEVAC – Komisija za deligiranje sudija Fudbalskog saveza Srbije i dalje tera po nekom svom aršinu, nikako da izvuče nauk, makar posle Subotice i hapšenja sudije Srđana Obradovića, već u samoj završnici plej-ofa poigrava se sa klubovima i određuje da pravdu dele opet “provereni” arbitri koji su najblaže rečeno „na lošem glasu“ .

Sutrašnju važnu utakmicu u Nišu određen je da sudi Bojan Nikolić, arbitar koji je lane, isto u poslednjem kolu plej-ofa, neviđenom drskošću pokrao Napredak u Lučanima i direktno odveo Mladost u Evropu. Radio je šta je hteo. svirao četiri penala, od toga onaj poslednji za domaćina, bio je smešniji i od Obradovićevog u Subotici.

Zbog neviđene krađe, ponižavanje igrača i uopšte suđenjem Bojana Nikolića u Lučanima, ne znajući šta će, fudbaleri Napretka su jednog trenutka pošli da napuste teren, a sve  šta se tamo događalo Čarapani su dobro upamtili. Trebali su toga da se sete i ljudi koji određuju sudije, a ne da odlukom provociraju klub i prijatelje fudbala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*