Home / Info / ČARAPANI ODAHNULI – MARKO I DALJE GAZDA Lepa vest stigla je iz Napretka Marko Mišković će i nadalje ostati finansijer popularnog kluba

ČARAPANI ODAHNULI – MARKO I DALJE GAZDA Lepa vest stigla je iz Napretka Marko Mišković će i nadalje ostati finansijer popularnog kluba

KRUŠEVAC – Razočaran u dešavanjima u našem fudbalu, naročito posle utakmice sa Radničkim u Nišu kada su protiv Napretka svirana dva skandalozna penala i oteta mu pobeda, predsednik Marko Mišković podneo je neopzivu ostavku. Rešen je bio da ostavi sport koji premnogo voli i najavio da 1. januara odlazi iz kluba.

Ali, upravo je Iz Napretka je stigla lepa vest koja će zasigurno obradovati brojne navijače i iskrene prijatelje fudbala – Marko Mišković i dalje ostaje u Napretku. Očigledno nije mogao da ostavi klub iz svog rodnog grada od, koga je napravio najorganizovaniji i finansijski najstabilnij sportski kolektiv u zemlji koji još upisje i izuzetne rezultate.

– Da, vest je tačna – Marko Mišković ostaje i dalje finansijer kluba, a ko će biti novi predsednik znaće se uskoro- kazao nam je Bojan Filipović, sprtski direktor Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*