Home / Fudbal / ČARAPANI KONAČNO PROBILI LED Porazima su odavno bili zaleđeni i nastavili su tako u Sloveniji i konačno su pobedili rumunsku Univerzitateu

ČARAPANI KONAČNO PROBILI LED Porazima su odavno bili zaleđeni i nastavili su tako u Sloveniji i konačno su pobedili rumunsku Univerzitateu

MORAVSKE TOPLICE – Nikako se ne mogu zaboraviti sramotne igre fudbalera Napretka u finišu minulog prvenstva, ličilo je da će nastaviti tako i na pripremama u Sloveniji posle poraza od Kluža (3:0) i Mure (3:1), ali su igrom u trećem kontrolnom meču obelili obraz i probili led protiv rumunske ekipe Univerzitatee pobedom (2:0).

Na toj utakmici videlo se ono što je do sada manjkalo, naziru se konture nove igre, ozbiljnost i ofanziva tokom cele utakmice tako da na momente Rumuni nisu mogli glavu da podignu. Dominantnost je Čečenič krunisao pogotkom u 20 minutu, a u drugo delu rezultat je povećao Đorđe Jovanović u 56 minutu na pas Dzgurdića.

Napredak je počeo utakmicu u sastavu:  Petrić, S.Jovanović, Kojčić, Mršić, Vukajlović, Krstić, Pantić, Bolha, Kočić, Čečerić i Đ.Jovanović. Igrali su još: Savić, Todorović, Đeković, Obradović, Projić, Sekulović, Rašković, Laban, vanić Džugurdić, Zogović i Marinković. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*