Home / Info / ČARAPANI JOŠ NIKOG NISU POBEDILI Na pripremama u Antaliji fudbaleri Napretka danas su poraženi od slovačke ekipe Trencin (3:1)

ČARAPANI JOŠ NIKOG NISU POBEDILI Na pripremama u Antaliji fudbaleri Napretka danas su poraženi od slovačke ekipe Trencin (3:1)

ANTALIJA (2.2.) – Fudbaleri Napretka na pripremama u Turskoj odigrali su tri planirane kontrolne utakmice i nijednu nisu pobedili. Prvu su remizirali sa Sebailom iz Azerbejdzana (1:1), a potom izgubili od ukrajinske Vorskle (3:2), a danas i od slovačkog Trencina (3:1). Ovome treba dodati da nisu uspeli da pobede i ekipu iz Republike Srpske, Zvijezdu iz Etno sela Stanišići (1:1), sa kojom su igrali u Staroj Pazovi, uoči polaska za Tursku.

Fudbaleri Trencina, šestoplasirane ekipe u slovačkoj elitnoj ligi (na slici), propustili su priliku da nanesu Čarapanima ubedljiviji poraz. Imali su još pet, šest idealnih šansi, pogodili su prečku, a nisu realizovali i dosuđeni penal. Na drugoj strani Napredak je igrao neuigrano, odbrana je bila spora i imala mnogo šupljina i na momente je na terenu ličilo kao da rival može da zatrese mrežu kad hoće, a u napadu je nedostajalo probojnosti. Jedini gol za Napredak postigao je novajlija Ruševic u 48 minutu, a za Trencin Gonga u 21 (na slici), Slegeres u 59 i Azango 86 minutu.     Nadica LUČIĆ

TRENCIN – NAPREDAK  3:1  (1:0)

NAPREDAK: Petrović, Boranijašević, Ndaje, Miladinović, Kostić, Vulić, Eskić, Sekidika, Vukanović, Zec, Nikolić. Igrali su još: Markoski. Ne.Petrović, Rušević, Basrak, Mirosavljević, Marković.

TRENCIN: Shimrinec, Skovajsa, Zubaijru, Čulek, Lawrence, Ubink, Slegers, Elmahtoui, Gong, Kleščik, Mance. Igrali su još: Shovan, Julijan, Paur, Ćataković, Pavlović, Kocera, Azango, Čigley.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*