Home / Fudbal / NE POMINJU POJAČANJA Uveliko se pripremaju fudbaleri Napretka ali osim Marka Miškovića i trenera Dušana Đorđevića niko još ne zna ko dolazi

NE POMINJU POJAČANJA Uveliko se pripremaju fudbaleri Napretka ali osim Marka Miškovića i trenera Dušana Đorđevića niko još ne zna ko dolazi

KRUŠEVAC – Pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Dušana Đorđevića, koji je došao iz surrduličkog Radnika, fudbaeri Napretka u okviru prvog dela priprema za novo prvenstvo marljivo treniraju na terenima  u svom gradu, a 19. juna odlaze u Slveniju gde će boraviti i raditi do 1. jula i za to vreme odigrati pet kontrolnih utakmica.

Sa Napretkom treniraju u šestorica fudbakera koji su na probi, a imena se još ne obelodanjuju. Jedino se zna da je ugovor poptpisao Nikola Vukajlović, levi bek Inđije .O drugim pojačanjima u Napretku niko ne govori, samo kažu da ne znaju i napominju da to znaju jedino Marko Mišković i trener Dušan Đorš+đević.  D.M. (foto: FK Napredak)

“SKAUTIRALI” FINALE LIGE ŠAMPIONA

Tajnu da su na finalnu utakmic Lige šampiona Real – Liverpul,, odigranu u glavnom gradu Frncuske Parizu, posmatrala i nekoliko zaposlenih iz Napretka zbunila je prijatelje fudbala u Kruševcu.

– Verovatno su stručnjaci iz Napretka išli u Pariz da “skautiraju” nekog od vrhunskih igrača, koji je klubu potreban, pa je red da kažu i šta su uradili- podsmešljivo komentariše većina Čarapana.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*