Home / Ostali sportovi / Košarka / ČARAPANI IZULI LIDERA  Košarkaši Napretka izvanrednom igrom osvojili bodove na gostovanju u Beogradu

ČARAPANI IZULI LIDERA  Košarkaši Napretka izvanrednom igrom osvojili bodove na gostovanju u Beogradu

kosarkasi-n-david-miladinovic-2

BEOGRAD – U ovom prvenstvu košarkaši Napretka mučili su se na mnogim, gubili neke i dobijene utakmice, samo su povremeno igrali po ukusu trenera Olivera Popovića, ali su bljesnuli baš kada je trebalo, na gostovanju protiv lidera na tabeli, beogradskog Dinamika, i osvojili važne bodove – 80:89 (21:18, 18:22, 23:29, 18:20). Zaigrali su posebno dobro u drugoj i trećoj četvrtini i jasno pokazali da su uzreli u pravu takmičarsku ekipu i mogu da se popenju visoko na tabeli, kako od njih navijači i očekuju.

– Odigrali su momci izvanredno, onako kako smo znali da mogu, a nije im polazilo za rukom. Bili su organizovani i disciplinovani u igri tokom cele utakmice, čvrsti ispod oba koša, požrtvovani, jednostavno znali su šta hoće i pobeda nije izostala. Nadamo se da je ovo lep početak jedne sjajne serije i da će tek slediti ovakve igre- zadovoljan je Vlada Lukić, potpredsednik kluba.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*