Home / Fudbal / ČARAPANI IZGUBILI OD KOLUBARE Fudbaleri Napretka primili gol već u 9 minutu jer je Bakić bio potpuno nemeten da smesti loptu u mrežu

ČARAPANI IZGUBILI OD KOLUBARE Fudbaleri Napretka primili gol već u 9 minutu jer je Bakić bio potpuno nemeten da smesti loptu u mrežu

LAZAREVAC – Već u devetom minutu Kolubara je preko Vasilia Bakića postigla gol koji joj je doneo tri velika boda (1:0). Do kraja utakmice imala još nekoliko prilika za razliku od Napretka koji je igrao neorganizovano, jalovo napadao i stvorio celo vreme samo nekoliko izglednih polušansi.

– Imali smo neku dominaciju i mogli da rešimo utakmicu ali nismo iskoristili. Gol smo vrlo naivno primili i ako smo znali da je Bakić vrlo ozbiljan u prekidu. Kolubara borbena, čvrsta, što je i normalno , čestitam joj na lavovskoj borbi i zasluženoj pobedi- istakao je Milan Đuričić, trener Napretka.

U Lazarevcu nisu postojali uslovi za igru jer je na teren bio natopljen vodom, prava kaljuga. Tim povodom posle meča Napredak je izdao saopštenje u kome je okrivio sudiju Milana Mitića zato što je dozvolio da se igra utakmica na takvom terenu umesto da je odloži dok se ne stvore uslovi. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*