Home / Fudbal / ČARAPANI I PO KIŠI RADE PUNOM PAROM Fudbalerima Napretka ne smetaju ni loši vremenski uslovi da marljivo sprovode plan priprema

ČARAPANI I PO KIŠI RADE PUNOM PAROM Fudbalerima Napretka ne smetaju ni loši vremenski uslovi da marljivo sprovode plan priprema

TARA – Fudbaleri Napretka su na dvonedeljnim pripremama na prelepoj planini Tari, treniraju dva puta dnevno, rade marljivo po zartanom planu stručnog štaba i ne smetaju im ni loši vremenski uslovi, jer ih kiši dani ih redovno prate od dolaska.

Prvi kontrolni meč na Tari igraju sutra protiv podgoričke Budućnosti, a Mladost i rumunski Gaz Metan su otkazali dogovorene susrete. Umesto Mladosti za 4. jul traži se prootivnik, a četiri dana kasnije je utakmica sa Belasicom iz Strumice.

Ffudbaleri Napretka na Tari neće boraviti kako su pre polaska planirali, do 10. jula, već ih prekidaju dva dana ranije zbog odlaska u Portugaliju. Tamo će igrati na mini turniru u gradu Setubalu pokraj Lisabona, a na kome će učestovati Benfika i Vitorija. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*