Home / Fudbal / ČARAPANI ĆE UVEK IGRATI DA DAJU GOL VIŠE Novi šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović prionuo na posao i ne krije kakvu taktiku sprema

ČARAPANI ĆE UVEK IGRATI DA DAJU GOL VIŠE Novi šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović prionuo na posao i ne krije kakvu taktiku sprema

KRUŠEVAC – Ivan Stefanović je promovisan za novog šefa stručnog štaba fudbalera Napretka. Rođeni je Čarapan, ponikao je u Napretku i izrastao u vrsnog fudbalera, internacionalac je bio u Cirihu, a po završetku karijere posvetio se trenerskom poslu i pomoćnik u klubu mnogim šefovima.

Bivši šef Milan Đuričić biće šefov savetnik, a u stručnom štabu i dalje će pomoćnik biti Nikola Stojanović, kondicioni trener Jovan Marković, a sa golmanima će raditi Miodrag Miletić. Na promociji trener Stefanovć nije mudrovao i krio kako će u nastavku superligaškog prvenstva igrati.

– Nastojaćemo da se dobro pripremimo, a u nastavku prvenstva da gajimo pas igru, insistirati na posedu, ali i da uvek na svakoj utakmici damo gol više. Uveren sam da ćemo na proleće pravdati očekivanja naših navijača. Moj predhodnik je odlično skockao ekipu u čemu svedoče i rezultati. Trebaju nam i pojačanja golman, štoper, bočni igrači, možda i jedan klasičan napadač i desni bek- kazao je Ivan Stefanović, šef stručnog štaba.

Fudbaleri Napretka pripremaće se do 22. januara u svom gradu, a onda odlaze u staru meku tursku Antaliju, gde će boraviti do 5. februara. Do odlaska igraće ovde dve utakmice, sa Radničkim u Kragujevcu i sa Timokom u Kruševcu, a u Antaliji će odigrati četiri kontrolna meča. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*