Home / Fudbal / ČARAPANI ĆE IGRATI AGRESIVNO I OTRESITO Fudbaleri Napretka su u završnoj fazi priprema i u nedelju je generalka sa Borcem u Čačku

ČARAPANI ĆE IGRATI AGRESIVNO I OTRESITO Fudbaleri Napretka su u završnoj fazi priprema i u nedelju je generalka sa Borcem u Čačku

KRUŠEVAC – Posle priprema koje su obavili na Tari fudbaleri Napretka završnu fazu pred početak superligaškog prvenstva sprovode u svom gradu, a u nedelju je zakazana generalna proba sa Borem u Čačku. O dosadašnjem radu i onome što su pokazali na nekoliko odigranih kontrolnih utakmica na konferenciji za medije govorili su šef i članovi stručnog štaba (na slici).

– Možemo stvarno biti zadovoljni kako su momci ispoštovali svoje obaveze, bili su maksimalno posvećeni, vredni, požrtvovani. Polako pravimo ekipu i smtaram da će Napredak u narednom šamponatu biti agresiviji, dinamičiniji, otresitiji, hrabriji, onakav kakav stručni štab od njih insistira od prvog treninga- jasan je bio Predrag Rogan, novi šef stručnog štaba Napretka. D.M.

JEDANAEST NOVIH IGRAČA

U prelaznom roku Napretku je pristupilo jedanast novih fudbalera, a do početka prvenstva očekuju se još pojačanja. Došli su: golman Marko Milošević (Zemun), odbrambeni igrači Tomislav Pajević i Miloš Milovanović (Radnik), Mitar Ćuković (Proleter), Milan Spremo (Bačka), vezisti Jovan Markovski (Mladost), Miloš Ožegović (Dinamo), Aleksandar Desančić (Bežanija) napadači Aleksadar Mesarević (Vojvodina), Đuro Zec (Krupa BiH) Marko Pavićević (OFK Titograd).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*