Home / Fudbal / BAŠ ZAREDILI SA BRUKAMA Partizan je pregazio fudbalere Napretka (3:0) i naneo mu četvrti uzastopni poraz u plej-ofu što nije upamćeno

BAŠ ZAREDILI SA BRUKAMA Partizan je pregazio fudbalere Napretka (3:0) i naneo mu četvrti uzastopni poraz u plej-ofu što nije upamćeno

KRUŠEVAC – Odavno nije zapamćeno da su fudbaleri Napretka napravili takvu neuspešnu rezultatsku seriju kao ovog proleća. U plej-ofu igrali su četiri utakmice i sve izgubili, primili su dvanaest golova, a nijedan nisu postigli, jednostavno iz kola u kolo bruka bruku prestiže.

Sada je potpuno jasno da ovaj skrpljeni, polovan tim, ne može se odupreti nikome a neki bajagi dovedeni  golgeteri gotovo da i ne šutiraju ka golu protivnka i barem pokušavaju da zatresu mrežu. Zato su pokazali efikasnost da tresu svoju mrežu, autogolova nikad nije bilo više.

Problema oko sastava tima bilo je uoči svake utakmice, zbog kartona ili povreda. Ali, treba reći da je većina bila povređena i kada su dovedeni u Napredak, sada ih to stiže i zato ne igraju. Malobrojna mlađarija iz kluba uskače u tim pomalo jer još nije sazrela za superligaška vojevanja. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*